п'ятниця, 17.05.2024, 4:29:55

Вітаю Вас Гість | RSS

ГоловнаРеєстраціяВхід
Меню сайту

Категорії розділу
Міська рада [8]
Місто [24]
За межами міста [38]
Політика [8]
Кримінал [11]
Екологія [4]
Спорт [13]
Здоров'я [8]
Події [13]
Освіта [6]

Архів записів

Міні-чат
500

Випадкове фото

Наше опитування
У чиїй власності повинен бути районний кінотеатр?
Всього відповідей: 1055

Пошук

Погода в Радехові
Погода в Радехові

Головна » 2015 » червень » 13 » Українська революція і Бог
12:17:27
Українська революція і Бог

Всі ми знаємо, що в Україні успішно відбулася революція, революція людської гідності, як мені, здається, її найкраще називати. Це була революція проти зла, проти реального бандитського свавілля влади, проти небувалої корупції, проти цинізму і брехні, проти морального розкладання суспільства. Але за добро, за справедливість, чесність і порядність. Це не була революція за те, щоб нам сито жилося, як її намагаються очорнити, ні - сито жити можна і при корупції і вже точно за це немає сенсу віддавати життя.

Але чи всі ми чітко розуміємо, які сили і яку роль зіграли в цій революції?

Адже всі розуміють об'єктивність таких понять, як справедливість, чесність, порядність, вірність. Я впевнений, що більшість стояло на майдані за ці вищі ідеали. Але не всі знають, що ці ідеали безглузді без Бога і єдино можуть існувати тільки як від Бога. Адже що таке ці ідеали? Це ж непрописні, якимось дивним чином, відомі всім людям закони поведінки. А це саме закони поведінки для розумних істот, на зразок тих же правил дорожнього руху, бо ці закони звертаються до нашого розуму і не можуть діяти інакше, як через наш розум. Це не сліпі інстинкти і не підсвідомі почуття, це цілком реальні закони поведінки, схоже на те, що на червоне світло дорогу переходити не можна, а на зелене можна. Які ми точно також можемо порушувати, і часто порушуємо і знаємо, що робимо погано і всі знають, що роблять погано і Янукович це знає і знали це силовики, що виконують накази. І знає це Путін, коли нахабно бреше про те, що його війська в Криму - це місцева самооборона, яка закупила в найближчому військторзі кулемети і гранатомети з БТР-ами. А чому знаємо те? А тому, що Бог дав нам совість, через яку ми знаємо про ці закони поведінки. І яка дає оцінку на основі цих законів поведінки нашим вчинкам, думкам і бажанням. Совість прямо вказує на об'єктивність цих законів поведінки! А об'єктивність цих законів поведінки вказує на Бога, бо тільки Розумне істота могло створити такі закони, які б зверталися до нашого розуму, точно так само, як правила дорожнього руху і тільки Вища Всесильне Істота могло зробити ці закони об'єктивними законами поведінки. А це і є Бог. Розумієте?

Вищі ідеали майдану безглузді без Бога, бо без Бога все відносно і ідеали теж відносні! Без Бога вбивця і жертва, брехун і Правдивець, вірний і зрадник однаково мають рацію. І тільки у випадку якщо Вищі Розумне Істота дало нам ці ідеали, вони можуть бути об'єктивні і абсолютні. Загибель сотні людей за майдан безглузде без Бога! Бог в основі ідеалів, Бог і тільки Бог!

Але Бог не просто дав нам совість і ідеали, заради яких варто віддати найцінніше в цьому світі. Він бере найактивнішу участь в українській революції.

З чого почалася революція? З побиття «беркутом» студентів, підлого, мерзенного, цинічного і жорстокого. Де сховалася частина студентів? У церкві! Церква була першою, хто дав притулок і захистив побитих! Бог з самого початку брав активну участь у революції.

Далі більше:

Погода - такий теплою зими в Україні не пам'ятає ніхто! Саме тепла зима дала можливість вистояти майдану 3 місяці. До статі, тепла зима позбавила Путіна одного з його головних козирів: тиску через Газпром. У Європі та Україні зараз достатньо запасів природного газу!
Сніг, з якого будували барикади, випадав диво вчасно.
Вітер, що ніс дим від палаючих покришок, був напрочуд заодно з майданом і впевнено дув у бік силовиків.
Присутність церков різних конфесій на майдані було дуже значним, що навіть спонукало влади до відкритих погроз на адресу деяких церков.
Моральна і матеріальна підтримка від дій церков була дуже відчутною! Церква била у дзвони в найдраматичніші моменти революції, чим дуже активно мобілізувала людей.
Храми відкрили свої двері для поранених, в них були влаштовані навіть операційні!
Велика кількість молитов і постів за Україну зіграло важливу роль у розвитку подій. Якщо хто уважно стежив за революцією, він міг би помітити, що всі кроки влади і спроби розгону майдану завжди були якимись невдалими, весь час при владі щось йшло не так. Постійно були проколи. Кожне наступ влади закінчувалося ще великим вибухом і посиленням майдану! Це все говорить про Божу руці над Україною!
Самим найважливішим, мені здається, був провал спроби останнього розгону майдану. Де після розкриття планів влади спливли жахливі задуми, які розкрив депутат Геннадій Москаль. Чому ці плани провалилися, я не знаю, але я бачу тут руку Божу!
Можливо, одним із знаків Бога силовикам був примітний випадок, що одна з вантажівок з військовими, що їхав явно для розгону майдану, перекинувся, можна сказати, на рівному місці і кілька солдатів загинуло ... Це могло їх змусити багато разів подумати: «А чи варто виконувати накази бандита? »
Я впевнений, що список цей не повний. Сюди можна додати і те, що плани Путіна теж йдуть не вдало. Україна не розвалилася сама собою і не почалася громадянська війна, як того дуже хотів і робив все для цього товариш Путін. Навіть у Криму все дуже неоднозначно виявилося. Українські солдати не маючи можливості застосовувати зброю, виявляють високу ступінь доблесті і морального духу, тим що не йдуть на провокації, не здаються і не переходять на сторону окупантів, вони навіть умудряються йти в контрнаступ без зброї з одним тільки державним прапором і гімном України. Я, чесно сказати, просто вражений цим! А адже за моральним духом солдатів теж варто Бог і ніхто інший, без Бога їхні вчинки були б безглузді!

Зараз Україні загрожує вторгнення величезної російської армії. Вона вже вторглася до Криму, я говорю про материк. Українська армія, як ми всі знаємо, доведена попередньою владою до плачевного стану. Нам може допомогти тільки Бог! Я не знаю, яким шляхом буде надана ця допомога, можливо, Бог спонукає НАТО нам надати військову підтримку. Може бути, санкції світової спільноти проти Росії змусять Путіна схаменутися. Можливо, Бог явить чудо аналогічне затоплення армії фараона в Червоному морі або подвигу Гедеона, який з трьомастами солдатами розбив стотисячну армію.

Але я знаю одне: вся Україна повинна поставитися до Бога серйозно. Кожен повинен звернутися до Бога! Покаятися перед Ним за гріхи, а я впевнений у всіх нас їх чимало. Піди в найближчу церкву і там помолитися. В православну, католицьку, греко-католицьку, протестантську і там молитися, там поговорити зі священнослужителем про намір сповідатися, покаятися. Почати читати Біблію. Відмовитися від явно гріховних справ, як-то: перелюбу, тобто позашлюбний секс, перегляд порнографії, пияцтва, матюків, абортів, корупції, брехні. Налагодити свої відносини з близькими. Бути вірним дружині (чоловікові), любити дітей. Якщо ви живете в цивільному шлюбі, це теж форма перелюбу, яку засуджує Бог - підіть хоча б у найближчий ЗАГС і розпишіться, це буде ваш крок до примирення з Богом!

Бог дивиться на все це, на всі наші вчинки. Очі Бога відкриті! Моліться, кличте до Бога і Він відповість, обов'язково відповість!

Важливо уточнити, я не закликаю до того, щоб тільки сидіти, молитися і більше нічого не робити! Кожен що може і повинен робити для світу і для захисту Батьківщини - робіть. Вас закликають в армію - йдіть! Потрібно працювати - працюйте! Живіть повсякденним життям, але живіть з Богом!

І давайте віддавати славу не тільки людям, які, я не сперечаюся, її заслужили. Але й Богу, без Якого ідеали цієї революції були б безглузді, та й сама революція провалилася б! Тому давайте не тільки кричати: «Слава Україні - героям слава!» Але й «Слава Ісусу Христу - навіки слава»!

Всі ми знаємо, що в Україні успішно відбулася революція, революція людської гідності, як мені, здається, її найкраще називати. Це була революція проти зла, проти реального бандитського свавілля влади, проти небувалої корупції, проти цинізму і брехні, проти морального розкладання суспільства. Але за добро, за справедливість, чесність і порядність. Це не була революція за те, щоб нам сито жилося, як її намагаються очорнити, ні - сито жити можна і при корупції і вже точно за це немає сенсу віддавати життя.

Але чи всі ми чітко розуміємо, які сили і яку роль зіграли в цій революції?

Адже всі розуміють об'єктивність таких понять, як справедливість, чесність, порядність, вірність. Я впевнений, що більшість стояло на майдані за ці вищі ідеали. Але не всі знають, що ці ідеали безглузді без Бога і єдино можуть існувати тільки як від Бога. Адже що таке ці ідеали? Це ж непропісние, якимось дивним чином, відомі всім людям закони поведінки. А це саме закони поведінки для розумних істот, на зразок тих же правил дорожнього руху, бо ці закони звертаються до нашого розуму і не можуть діяти інакше, як через наш розум. Це не сліпі інстинкти і не підсвідомі почуття, це цілком реальні закони поведінки, схоже на те, що на червоне світло дорогу переходити не можна, а на зелений можна. Які ми точно також можемо порушувати, і часто порушуємо і знаємо, що робимо погано і всі знають, що роблять погано і Янукович це знає і знали це силовики, що виконують накази. І знає це Путін, коли нахабно бреше про те, що його війська в Криму - це місцева самооборона, яка закупила в найближчому військторзі кулемети і гранатомети з БТР-ами. А чому знаємо те? А тому, що Бог дав нам совість, через яку ми знаємо про ці закони поведінки. І яка дає оцінку на основі цих законів поведінки нашим вчинкам, думкам і бажанням. Совість прямо вказує на об'єктивність цих законів поведінки! А об'єктивність цих законів поведінки вказує на Бога, бо тільки Розумне істота могло створити такі закони, які б зверталися до нашого розуму, точно так само, як правила дорожнього руху і тільки Вища Всесильне Істота могло зробити ці закони об'єктивними законами поведінки. А це і є Бог. Розумієте?

Вищі ідеали майдану безглузді без Бога, бо без Бога все відносно і ідеали теж відносні! Без Бога вбивця і жертва, брехун і Правдивець, вірний і зрадник однаково мають рацію. І тільки у випадку якщо Вищі Розумне Істота дало нам ці ідеали, вони можуть бути об'єктивні і абсолютні. Загибель сотні людей за майдан безглузде без Бога! Бог в основі ідеалів, Бог і тільки Бог!

Але Бог не просто дав нам совість і ідеали, заради яких варто віддати найцінніше в цьому світі. Він бере найактивнішу участь в українській революції.

З чого почалася революція? З побиття «беркутом» студентів, підлого, мерзенного, цинічного і жорстокого. Де сховалася частина студентів? У церкві! Церква була першою, хто дав притулок і захистив побитих! Бог з самого початку брав активну участь у революції.

Далі більше:

Погода - такої теплої зими в Україні не пам'ятає ніхто! Саме тепла зима дала можливість вистояти майдану 3 місяці. До речі, тепла зима позбавила Путіна одного з його головних козирів: тиску через Газпром. У Європі та Україні зараз достатньо запасів природного газу!
Сніг, з якого будували барикади, випадав на диво вчасно.
Вітер, що ніс дим від палаючих покришок, був напрочуд заодно з майданом і впевнено дув у бік силовиків.
Присутність церков різних конфесій на майдані було дуже значним, що навіть спонукало влади до відкритих погроз на адресу деяких церков.
Моральна і матеріальна підтримка від дій церков була дуже відчутною! Церква била у дзвони в найдраматичніші моменти революції, чим дуже активно мобілізувала людей.
Храми відкрили свої двері для поранених, в них були влаштовані навіть операційні!
Велика кількість, майже вся Україна, молитов і постів за Україну зіграло важливу роль у розвитку подій. Якщо хто уважно стежив за революцією, він міг би помітити, що всі кроки влади і спроби розгону майдану завжди були якимись невдалими, весь час при владі щось йшло не так. Постійно були проколи. Кожне наступ влади закінчувалося ще великим вибухом і посиленням майдану! Це все говорить про Божу руку над Україною!
Самим найважливішим, мені здається, був провал спроби останнього розгону майдану. Де після розкриття планів влади спливли жахливі задуми, які розкрив депутат Геннадій Москаль. Чому ці плани провалилися, я не знаю, але я бачу тут руку Божу!
Можливо, одним із знаків Бога силовикам був примітний випадок, що одна з вантажівок з військовими, що їхав явно для розгону майдану, перекинувся, можна сказати, на рівному місці і кілька солдатів загинуло ... Це могло їх змусити багато разів подумати: «А чи варто виконувати накази бандита? »
Я впевнений, що список цей не повний. Сюди можна додати і те, що плани Путіна теж йдуть не вдало. Україна не розвалилася сама собою і не почалася громадянська війна, як того дуже хотів і робив все для цього "товариш"  Путін. Навіть у Криму все дуже неоднозначно виявилося. Українські солдати не маючи можливості застосовувати зброю, виявляють високу ступінь доблесті і морального духу, тим що не йдуть на провокації, не здаються і не переходять на сторону окупантів, вони навіть умудряються йти в контрнаступ без зброї з одним тільки державним прапором і гімном України. Я, чесно сказати, просто вражений цим! Адже за моральним духом солдатів теж стоїть на варті Бог і ніхто інший, без Бога їхні вчинки були б безглузді!

Зараз Україні загрожує вторгнення величезної російської армії. Вона вже вторглася до Криму, я говорю про материк. Українська армія, як ми всі знаємо, доведена попередньою владою до плачевного стану. Нам може допомогти тільки Бог! Я не знаю, яким шляхом буде надана ця допомога, можливо, Бог спонукає НАТО нам надати військову підтримку. Може бути, санкції світової спільноти проти Росії змусять Путіна схаменутися. Можливо, Бог явить чудо аналогічне затоплення армії фараона в Червоному морі або подвигу Гедеона, який з трьомастами солдатами розбив стотисячну армію.

Але я знаю одне: вся Україна повинна поставитися до Бога серйозно. Кожен повинен звернутися до Бога! Покаятися перед Ним за гріхи, а я впевнений у всіх нас їх чимало. Піти в найближчу церкву і там помолитися. В православну, католицьку, греко-католицьку, протестантську і там молитися, там поговорити зі священнослужителем про намір сповідатися, покаятися. Почати читати Біблію. Відмовитися від явно гріховних справ, як-то: перелюбу, тобто позашлюбний секс, перегляд порнографії, пияцтва, матюків, абортів, корупції, брехні. Налагодити свої відносини з близькими. Бути вірним дружині (чоловікові), любити дітей. Якщо ви живете в цивільному шлюбі, це теж форма перелюбу, яку засуджує Бог - підіть хоча б у найближчий ЗАГС і розпишіться, це буде ваш крок до примирення з Богом!

Бог дивиться на все це, на всі наші вчинки. Очі Бога відкриті! Моліться, кличте до Бога і Він відповість, обов'язково відповість! Памятай Українцю!!!  БОГ ТЕБЕ ЛЮБИТЬ! ВІн дає можливість відкрити твоє серце для нього 

Важливо уточнити, я не закликаю до того, щоб тільки сидіти, молитися і більше нічого не робити! Кожен що може і повинен робити для світу і для захисту Батьківщини - робіть. Вас закликають в армію - йдіть! Потрібно працювати - працюйте! Живіть повсякденним життям, але живіть з Богом!

І давайте віддавати славу не тільки людям, які, я не сперечаюся, її заслужили. Але й Богу, без Якого ідеали цієї революції були б безглузді, та й сама революція провалилася б! Тому давайте не тільки кричати: «Слава Україні - героям слава!» Але й «Слава Ісусу Христу - навіки слава»!

 
Категорія: За межами міста | Переглядів: 913 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статистика

online всьго: 1
гостей: 1
користувачів: 0

Сьогодні нас відвідали:

Форма входу

Календар
«  червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Нове на сайті

Останні коментарі

Трагедія на параді 1984 року в Радехові
marta
Призначено керівника відділу освіти Радехівської РДА
admin
Дорога до пекла викладена добрими намірами або як нам позбутися «партайгеносів»

Дорога до пекла викладена добрими намірами або як нам позбутися «партайгеносів»

РАДЕХІВЧАНИ У НІМЕЧЧИНІ

АКТ вандалізму, звичайна крадіжка чи спланована акція!!!
admin
XVII МАЛІ ОЛІМПІЙСЬКІ ІГРИ в БИШЕВІ

РАДЕХІВЧАНИ У НІМЕЧЧИНІ

Передбачено проведення капітального ремонту дороги Львів–Радехів–Луцьк

Передбачено проведення капітального ремонту дороги Львів–Радехів–Луцьк

Останнє на форумі
admin
Коли ж таки вірветься терпець???
admin
Інформація на сайті!
Bogun
весела агітація
LeXon
дороги
admin
екологія
admin
Політичні анекдоти
admin
Інтелект-сезон 2009-2010!
admin
Місцеві назви. Чому так?
banzaj
Чемпіонат Радехівського району

Друзі сайту

Корисні посилання
Громадський Спротив України


Banzaj © 2024Сайт управляється системою uCoz