п'ятниця, 17.05.2024, 8:22:48

Вітаю Вас Гість | RSS

ГоловнаРеєстраціяВхід
Меню сайту

Категорії розділу
Міська рада [8]
Місто [24]
За межами міста [38]
Політика [8]
Кримінал [11]
Екологія [4]
Спорт [13]
Здоров'я [8]
Події [13]
Освіта [6]

Архів записів

Міні-чат
500

Випадкове фото

Наше опитування
У чиїй власності повинен бути районний кінотеатр?
Всього відповідей: 1055

Пошук

Погода в Радехові
Погода в Радехові

Головна » За межами міста
1 2 3 4 »

Автором розробки є Архипчук Анатолій, який  вирішив відновити та вдосконалити стару технологію переробки деревини та виробництва деревного вугілля. Котел може працювати на дровах, відходах деревини, соломі, пелетах. Резервуар котла вміщає близько 700 кг твердого палива, якого вистачає на 5 годин роботи. У топці котла досягається температура 400-500 градусів Цельсія і відбувається процес піролізу твердого палива, внаслідок чого з органічних речовин утворюються висококалорійні горючі гази.  При переробці деревини утворюється деревне вугілля, яке має широке застосування у чорній та кольоровій металургії, фармацевтиці, а також використовується в побуті в якості теплоносія.У Кам’янці-Бузькій представили інноваційні технології спалювання твердого палива та виробництва деревного вугілля 

У вівторок, 16 червня, у місті Кам’янка-Бузька на території Камянка-Бузького комбікормового заводу відбулося представлення інноваційної технології – робота котла на дровах з виробництвом тепла та отриманням деревного вугілля як побічного продукту.
У презентації взяли участь: власник комбікормового 

Категорія: За межами міста | Переглядів: 1397 | Добавив: admin | Дата: 04.08.2015 | Коментарі (0)

Всі ми знаємо, що в Україні успішно відбулася революція, революція людської гідності, як мені, здається, її найкраще називати. Це була революція проти зла, проти реального бандитського свавілля влади, проти небувалої корупції, проти цинізму і брехні, проти морального розкладання суспільства. Але за добро, за справедливість, чесність і порядність. Це не була революція за те, щоб нам сито жилося, як її намагаються очорнити, ні - сито жити можна і при корупції і вже точно за це немає сенсу віддавати життя.

Але чи всі ми чітко розуміємо, які сили і яку роль зіграли в цій революції?

Адже всі розуміють об'єктивність таких понять, як справедливість, чесність, порядність, вірність. Я впевнений, що більшість стояло на майдані за ці вищі ідеали. Але не всі знають, що ці ідеали безглузді без Бога і єдино можуть існувати тільки як від Бога. Адже що таке ці ідеали? Це ж непрописні, якимось дивним чином, відомі всім людям закони поведінки. А це саме закони поведінки для розумних істот, на зразок тих же правил дорожнього руху, бо ці закони звертаються до нашого розуму і не можуть діяти інакше, як через наш розум. Це не сліпі інстинкти і не підсвідомі почуття, це цілком реальні закони поведінки, схоже на те, що на червоне світло дорогу переходити не можна, а на зелене можна. Які ми точно також можемо порушувати, і часто порушуємо і знаємо, що робимо погано і всі знають, що роблять погано і Янукович це знає і знали це силовики, що виконують накази. І знає це Путін, коли нахабно бреше про те, що його війська в Криму - це місцева самооборона, яка закупила в найближчому військторзі кулемети і гранатомети з БТР-ами. А чому знаємо те? А тому, що Бог дав нам совість, через яку ми знаємо про ці закони поведінки. І яка дає оцінку на основі цих законів поведінки нашим вчинкам, думкам і бажанням. Совість прямо вказує на об'єктивність цих законів поведінки! А об'єктивність цих законів поведінки вказує на Бога, бо тільки Розумне істота могло створити такі закони, які б зверталися до нашого розуму, точно так само, як правила дорожнього руху і тільки Вища Всесильне Істота могло зробити ці закони об'єктивними законами поведінки. А це і є Бог. Розумієте?

Вищі ідеали майдану безглузді без Бога, бо без Бога все відносно і ідеали теж відносні! Без Бога вбивця і жертва, брехун і Правдивець, вірний і зрадник однаково мають рацію. І тільки у випадку якщо Вищі Розумне Істота дало нам ці ідеали, вони можуть бути об'єктивні і абсолютні. Загибель сотні людей за майдан безглузде без Бога! Бог в основі ідеалів, Бог і тільки Бог!

 
Категорія: За межами міста | Переглядів: 913 | Добавив: admin | Дата: 13.06.2015 | Коментарі (0)

Як кожний вільний народ, ми, укра­їнці, маємо свій прапор. Його ще називають хоруг­вою або знаменом.
Після проголошення незалежності України Верховна Рада України 28 січня 1992 року ухвалила постанову «Про затвердження Держав­ним Прапором України національного прапора». Освячення Державного Прапора було проведено священиком Петром Бойком, після чого здійсненаурочиста хода і внесення прапора до Верховної Ради.
23 серпня 2004 року. 
Указом Прези­дента України було встановлено свято —
День Державного Прапора України, 
який щоріч­но відзначається 23 серпня.
Категорія: За межами міста | Переглядів: 966 | Добавив: admin | Дата: 12.06.2015 | Коментарі (0)


Козаки Львівського обласного козацього товариства УРК у складі отамана ЛОКТ генерала армії Павлечка Василя Осиповича, заступника отамана генерала УРК Кота Михайла Петровича, начальника відділу інформаційної безпеки майора Колодія Романа Степановича та отамана Радехівського районного козацького товариства Кутенського Василя Григоровича в рамках програми святкування 10ти річчя створення УРК та свята Покрови Пресвятої Богородиці та з нагоди святкування 70-річчя Упа відвідали місто Радехів. В ході урочистостей на місцевому стадіоні було прийнято в лави козаків 30 вчителів фізичної культури із 30 шкіл Радехівщини.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7eZnxHpU8_s#!


Категорія: За межами міста | Переглядів: 1288 | Добавив: admin | Дата: 23.11.2012 | Коментарі (0)

Щиро здоровимо усі українські родини із світлим Днем Христового Воскресіння. З усіх  великих празників нашого церковного року найбільш давній і радісний-це Великдень, ВІН, як сказано в ірмосі 8 пісні паскального канону утрені: "Цар і Господь, празників празник і торжество торжеств". а Святий Іван Золотоустий у проповіді на Пасху так звеличує Воскресіння Христове: "Де твоє смерте жало?  Де твоя перемога? Воскрес Христос і ти провалився. Воскрес Христос і впали демони. Воскрес Христос і радіють ангели. Воскрес Христос і життя панує. Воскрес Христос і нема ні одного мерця в гробі, бо Христос воскрес із мертвих і став первістком померлих" Тож у світлому й радісному дні Воскресіння свята Церква закликає небо і землю до святої Божої радості: " Хай небеса достойно веселяться, хай радіє земля, хай святкує весь світ видимий і невидимий. Бо Христос устав, радість вічна"
ХРИСТОС ВОСКРЕС!!!   ВОІСТИНУ   ВОСКРЕС!!!
Категорія: За межами міста | Переглядів: 2258 | Добавив: admin | Дата: 16.04.2012 | Коментарі (0)

Кожен прожитий день віддаляє нас від подій 1979-1989 років на території Афганістану. ВІйна.....
 хто б міг подумати, що в розквіті "розвинутого соціалізму" 18 літні юнаки, які не пізнали ще гарячих обіймі кохання, візьмуть в руки зброю для виконання "інтернаціонального обов’язку"...........Багато хто з них востаннє бачив своїх близьких та рідних, бо додому повернулись "грузом 200" 
І ось 30 років  ветерани афганістану змушені "продовжувати боротьбу" за своє існування із можновладцями які  з певним проміжком змінюють один одного. Мужі державні забули про основні функції держави: спраглого напоїти , голодного нагодувати, бідному допомогти. потребуючого захисту -захистити. Власне для цього і формується держава.ЯКЩО ДЕРЖАВА НЕ ВИКОНУЮ ЦИХ ОСНОВНИХ ФУНКЦІЙ ЗНАЧИТЬ НЕ ТИХ ЛЮДЕЙ САМІЖ ЛЮДИ ЗРОБИЛИ СВОЇМИ ПОВОДИРЯМИ. Так для прикладу, я був у США в 2007 році. Мав можливість спілкуватися і бачити домівки ветеранів в’єтнамської війни. на домівках у невеликих поселеннях "золоті зірки" - це знак того , що там мешкає ветеран. А яка повага до військових самого суспільства, вже не говорячи про державу яка здійснила зразу ж одноразову грошову безповоротну допомогу . Повірте на слово- серце  щемить, сльози на очі навертаються. і Тут не образа за ветеранів-афганців, а за державу, за всіх людей чому ми такі слабкі, чому настільки жадібні, чому не можемо мати такої держави, як прагнули її мати наші діди і прадіди...

За віком втрати склали:

  • до 20 років - 8.655 чол. (у т.ч. - 2 офіцера);
  • 20-25 років - 3.557 чол. (842 офіцери);
  • 25-30 років - 878 чол. (640 офіцерів);
  • 30-40 років - 573 чол. (396 офіцерів);
  • понад 40 років - 170 чол. (99 офіцерів)

За військовими званнях втрати склали:

  • офіцерів - 1979 чол.
  • прапорщиків - 691 чол.
  • сержантів - 3166 чол.
  • солдат - 7879 чол.
  • Поранення отримали більше 8 000 українців, з них 4 687 повернулися додому інвалідами.Через горнило радянсько-афганської війни пройшло більше 160 000 українців. З них 3 360 загинули, в тому числі 60 вважаються зниклими безвісти або тими, що потрапили в полон. 

    Із 72 осіб, удостоєних за роки «афганської» війни звання Герой Радянського Союзу, є 11 українців[9].

Точне число загиблих у війні афганців невідоме. Наявні оцінки коливаються від 1 до 2 млн. чоловік.
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%96%D0%B9%D0%BD%D0%B0_%D0%B2_%D0%90%D1%84%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%96%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%96_(1979%E2%80%941989)
Категорія: За межами міста | Переглядів: 1440 | Добавив: admin | Дата: 15.02.2012 | Коментарі (0)

Сьогодні 14 лютого з 11:00 по 13:00 на Порталі громадських рад України (gromrady.org.ua) відбудеться web-конференція Громадського руху «За пенсію. Справедливу. Надійну. Достойну», присвячена темі «Пенсійна реформа. Як бути?»

Рух «За пенсію» разом із партнером – Академією пенсійної реформи – розгляне проблему пенсійного реформування та розкриє роль громадських інститутів у забезпеченні українців справедливою, надійною і достойною пенсією. Організатори web-конференції нададуть відповіді на запитання, які аудиторія може поставити напередодні заходу, надіславши їх на у коментарях на адресу http://gromrady.org.ua/2012/02/web

Категорія: За межами міста | Переглядів: 672 | Добавив: admin | Дата: 11.02.2012 | Коментарі (0)

 В кінці січня на початку лютого 2012 року  на Львівщині  представники ОСББ, органів влади та комунальних підприємств  вивчали досвід німецьких колег з питань управління нерухомістю та санації будинків.Семінар відбувається з ініціативи та сприяння  Львівської регіональної асоціації міст України, Зокрема його директора Василя Ібаімова-колишнього мера м. Добротвора. У ході семінару обговорювались  такі питання, як «Управління житловою нерухомістю в Німеччині: договір управляючого, угоди з постачальниками комунальних послуг, страхування житлової нерухомості», «Німецький досвід: проблеми енергоаудиту, енергоаудит в Україні», «Фінансове і бухгалтерське обслуговування ОСББ. Підготовка термомодернізації будинків», «Ремонт і технічне обслуговування будинків», «Захист житлових прав ОСББ. Юридичні можливості регулювання спорів з неплатниками».


Категорія: За межами міста | Переглядів: 804 | Добавив: admin | Дата: 03.02.2012 | Коментарі (0)

Інститути громадянського суспільства саме зараз мають унікальну можливість закласти плани співпраці органів виконавчої влади з громадськістю. До цього зобов’язує Порядок проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики та Концепція сприяння органами виконавчої влади розвитку громадянського суспільства.Пропонуємо всім громадянам, громадським організаціям, громадським радам не зволікати і зробити крок першими: надіслати свої пропозиції до структурних підрозділів зв’язків з громадськістю.

Категорія: За межами міста | Переглядів: 823 | Добавив: admin | Дата: 25.11.2011 | Коментарі (0)

Сьогодні 8 листопада 2011 року в селі Нестаничі Радехівського району ЛЬвівської області з самого ранку було досить людно. Кілька років праці Радехівської "трійці" Петра Сікорського, Йосифа Парубочого та Юрія Сухара сьогодні дійшла "апогею". В село Нестаничі з усіх куточків Львівщини. а частково й Укрїни з’їхалися високопоставлені гості: Михаїл Колтун-Правлячий Архиєрей Сокальсько-Жовківської єпархії, священники з навколишніх парафій, голова Львівської обласної ради Олег Панчишин, Перший заступник голови Радехівської райдержадміністрації Юрій Кондратюк, галоава Радехівської районної ради Емілія Мельник, предстаники поетичної творчості Львівщини, Роман Лубківський-лауреат Шевченківської премії, всіх напевно важко переахувати, на святкування прибуло понад  500 людей пошановувачів та творців української історії.  І годі плакати, УКРАЇНЦІ, отак спільними зузиллями, разом громадою, будуймо УКРАЇНУ!!!
Категорія: За межами міста | Переглядів: 897 | Добавив: admin | Дата: 08.11.2011 | Коментарі (0)

Статистика

online всьго: 1
гостей: 1
користувачів: 0

Сьогодні нас відвідали:

Форма входу

Календар
«  травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Нове на сайті

Останні коментарі

Трагедія на параді 1984 року в Радехові
marta
Призначено керівника відділу освіти Радехівської РДА
admin
Дорога до пекла викладена добрими намірами або як нам позбутися «партайгеносів»

Дорога до пекла викладена добрими намірами або як нам позбутися «партайгеносів»

РАДЕХІВЧАНИ У НІМЕЧЧИНІ

АКТ вандалізму, звичайна крадіжка чи спланована акція!!!
admin
XVII МАЛІ ОЛІМПІЙСЬКІ ІГРИ в БИШЕВІ

РАДЕХІВЧАНИ У НІМЕЧЧИНІ

Передбачено проведення капітального ремонту дороги Львів–Радехів–Луцьк

Передбачено проведення капітального ремонту дороги Львів–Радехів–Луцьк

Останнє на форумі
admin
Коли ж таки вірветься терпець???
admin
Інформація на сайті!
Bogun
весела агітація
LeXon
дороги
admin
екологія
admin
Політичні анекдоти
admin
Інтелект-сезон 2009-2010!
admin
Місцеві назви. Чому так?
banzaj
Чемпіонат Радехівського району

Друзі сайту

Корисні посилання
Громадський Спротив України


Banzaj © 2024Сайт управляється системою uCoz